събота, 19 март 2011 г.

Честит рожден ден, Мите!

Преди две седмици моят съпруг Димитър, или Митко както всички му казват, порасна с още една година!Желая му да бъде все такъв добър, грижовен и всеотдаен баща и съпруг и да ни е жив и здрав, за да ни подкрепя и обича, а ние да му отвръщаме със същото! Благодая му, че е толкова търпелив с мен и децата, защото ако и той се палеше толкова бързо като мен, щяхме да сме много взривоопасна комбинация :))
И понеже Митко много обича да играе карти, реших и тортата му да бъде на такава тематика.
Сега е момента да го издам, че не искаше да му правя торта.Причината е, че не обича много, когато обърна къщата на сладкарски цех, а той си е вкъщи.За това гледам да приключа с нещата докато стане време да взема малката от градина и той се прибере.
Но за късмет рождения му ден беше в неделя.Тортата исках да му я направя за понеделник, за да почерпи с нея колегите си в офиса.Украсата бях подготвила от предните дни, за да изсъхне и така имах преднина.Затова в неделя набързо направих самата торта, а в понеделник до обяд я украсих и му я изпратих.
И ако се чудите защо тортата е точно синя, ще ви кажа само едно: "Само Левски!" :)) Досетихте се, нали...Левскар е!
Тортата беше с ванилови блатове и шоколадов крем с маскарпоне и сметана.Както сподели Митко после : "Миличка, изядохме тортата!" :) Е, значи е била и вкусна.

2 коментара:

  1. Много стилна торта. Награждавам те: http://dariadna.blogspot.com/2011/03/blog-post_22.html

    ОтговорИзтриване
  2. О, Ани, трогната съм за наградата :)) Благодаря ти, за мен това наистина е голяма чест :)

    ОтговорИзтриване