четвъртък, 23 юни 2011 г.

Една кокетна торта

Здравейте! :))
Не съм писала отдавна, но имах много работа и пътувания и времето все не ми стигаше да си побъбрим.

Сега ще ви покажа една много сладка и кокетна торта, която направих с много голямо вдъхновение и удоволствие за нашата любима педиатърка Д-р Антонова.Тя винаги черпи децата с бонбони и солети, когато отидем при нея и за това всяко наше посещение там е малък празник за малките :) И така реших да върна жеста на тази така мила жена и да я почерпя и аз :)
Д-р Антонова освен  прекрасен професионалист, който се грижи с много любов и внимание за здравето на децата ми е и много красива и стилна жена.За това реших в знак на благодарност за всичките й грижи да и подаря нещо дамско и стилно - като самата нея :)
Отдавна ми се въртеше в главата идеята за торта в бяло, черно и различни нюанси на розовото.И понеже обожавам точките те станаха неизменна част от дизайна.
Няма да говоря повече, а направо ще ви я покажа малката кокетка :)


Вкусът беше карамелен крем с маскарпоне и Дулсе де лече.
Доктор Антонова много се зарадва и каза, че ще й е трудно да разреже малката "красавица", но в последствие разбрах, че все пак са я хапнали с приятели сладко сладко :)
Дааа, то в крайна сметка предназначението на една торта е да донесе радост на дадения човек и...да бъде изядена :)

1 коментар:

  1. Много ми е любима тази торта, толкова е кокетна и перфектна, а само като чета за вкуса и... ми се иска да изям поне половината от нея:)))
    Веси

    ОтговорИзтриване