вторник, 20 ноември 2012 г.

"Най-добрият човек" в лицето на Мина Бакалова



Пак съм тук, колкото и да не е за вярване.Зная, че не съм писала цяла година, но нещо нямах вдъхновение,  нали знаете как понякога просто не му идва отвътре на човек да се захване с нещо.Дори бях се замислила да закрия блога.Но все пак го запазих и сега пиша, след почти цяла година отсъствие :) За сметка на това в момента така ме е споходило вдъхновението, че сигурно в следващите дни ще бълвам публикации като полудяла :) Да пиша днес ме провокира една приятнта емоция, в която ме въвлече моята приятелка Мина Бакалова.
Мина е едно от най-талантливите момичета  в света на тортите. Тя има много елегантен, изчистен и характерен стил на работа, създава шедьоври от световна величина.Не случайно нейна торта бе публикувана на корицата на едно от най-престижните спиасания за декориране на торти - Cake central. Ако не сте запознати с нейните торти, можете да ги разгледате тук.
На 18.11.2012 г. Мина беше поканена да участва в Станция Нова по Нова телевизия и по-специално в предаването "Най-добрият човек". Запис  можете да видите  тук. Благодаря й, че избра мен и Бубето (Буболинката)  да й бъдем подкрепа  и нейни гости в предаването.Благодаря й за приятната емоция, която сподели с нас и й благодаря най-вече за това, че е моя приятелка! Мина, гордея се, че те познавам!
Желая ти да си все така уверена в силите си и да постигаш с размах мечтите си! Сигурна съм, че ще намериш най-верния за теб път, който да следваш, за да си максимално удовлетворена от себе си и това, което правиш. И не се поддавай на лоши приказки и хорска завист :) Знай, че тези, които те ценим и обичаме сме повече и ще те подкрепяме винаги! Прегръщам те силно!